måndag 7 mars 2011

Knäckehästen, ett projekt på en Ural 650.

För ett tag sen fick vi frågan om vi ville vara med att göra en idé till "veklighet" genom att sponsorera lite reservdelar till en knäckehäst. Man tittar lite på varann här på adressen och tänker : en knäckehäst av en Ural. ???
Men klart vi ville hänga med. Anders Krig som är mannen bakom projektet finns också på Facebook och jag har tillåtet mig att saxa denne text och bilder från hans Facebook - sida:

Anders Krig fick en galen idé om att göra en motorcykel, som ser ut som en knäckebrödshäst och köpte en Ural motorcykel i Helsingborg. När han jobbat fram iden och köpt motorcykeln, så hör han av sig till Leksandsbröd, där han får en tillåttelse att använda sig av deras logga.
Anders idéer för att göra denne motorcykel till en Knäckehäst er att ha framgaffeln som ben på hästen, framlykten ska vara en mule, han har köpt en rigtig hästsadel som han målat detaljer på i blått och rött, stigbyglerna på sadeln ska vara fotpinnar, bensin tanken ska lackas som manen på knäckebrödhästen och ekrarna på hjulen kommer sättes igen med hammarplast och sen kommer det sättes fotofilm i form av knäckebröd.
Före:



Projektet med Knäckehästen:




Mallen som den ska se ut:



Det ville vara jätte roligt om ni har facebook och kollade in hans sida. Tryck gärna "like".
Sök på knäckehästen. Jag vet inte hur man länker här på bloggen :)))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar